Drob de pui

de Alina26 in Ficat, 2 Apr 2013 | 11530 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place ficatul de miel....am facut un drob din ficat si carne de pui.Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 800 g pulpe de pui
  • 2 bucati de praz
  • 50 g orez
  • 3 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri faina alba
  • jum de pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem ficatul de pui la fiert,spalat inainte.Spalam si pulpele de pui si le punem la fiert in alta oala.Dupa ce a fiert lasam la racit.

Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam si spalam prazul,il taiem marunt si il punem la calit in tigaie.

Intr-o olicica cu apa rece punem orezul la fiert.Trebuie sa fie fier bine.

Dam jos carnea de pe os si il dam pe robot sau prin masina de tocat.Dam si ficatul pe robot.

Intr-un bol punem carnea,ficatul,3 oua,prazul calit,orezul fiert,mararul si patrunjelul spalat si tocat,sare ,piper si usturoiul pisat.

Icingem cuptorul la 180°.Toata compozitia o punem intr-o tava de cozonac,unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intr-un bol punem 3 linguri de faina...si incet-incet adaugam apa rece si frecam pana devine ca o pasta.Aceasta o ungem pe drob.

Bagam tava in cuptor timp de 45-60 de min,pana se rumeneste pe deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

03.04.2013, 00:55

foarte fain!si eu o sa fac cand ajung acasa

Gabriela T 1

30.04.2013, 15:00

Nu am facu niciodata drob,dar poate o sa fac de paste.Mi se pare destul de simplu dupa reteta ta si arata si foarte bine-

Alina26 1

30.04.2013, 16:20

da e foarte bun!!!multumesc mult!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob mozaic din ficatei de pui