Drob de pui

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 16836 vizualizari

 

Este un aperitiv pe care puteti sa il folositi la diferite ocazii si este mult mai bun decat drobul de miel, dupa parerea mea.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 4 bucati pulpe superioare de pui
  • 2 oua
  • o ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel si una de marar
  • cimbru, sare, piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Fierbem ficatul de pui intr-un vas si pulpele in alt vas. Eu am aruncat prima apa la fiecare vas. Cand se patrund usor cu furculita sunt gata. Inlaturam pielea de pe pulpe si desfacem carnea de pe os. Lasam ficatul si carnea sa se raceasca si apoi le tocam marunt cu un cutit sau cu robotul de bucatarie.

Adaugam in compozitie ouale, ceapa si usturoiul tocate marunt, toate verdeturile si condimentele. Modelam drobul in folie de aluminiu si il punem intr-o tava de chec.

Lasam la cuptor aproximativ 40 minute la foc mic. Cu 15 minute inainte de final, inlaturam folia de aluminiu de deasupra drobului pentru a capata o culoare maronie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

marcela1979 1

04.11.2013, 05:37

super bun ! o reteta pe gustul meu

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:37

Rocsi 1

04.11.2013, 10:57

Cred ca a iesit foarte bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj