Drob de soia

de Xandrinne in Mancaruri de post, 4 Sep 2011 | 6914 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-o Cartica practica, cu retete de post

 

INGREDIENTE

  • cca. 125 g soia fulgi
  • 1-2 cepe
  • 1,5-2 linguri de faina
  • 1 felie mare de paine 
  • 1 catel de usturoi
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

Soia am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa.
Apoi am tocat cepele, le-am calit usor in ulei, dupa care, racorite, le-am dat prin masina de tocat, impreuna cu usturoiul, feliile de paine si verdeata.
Am amestecat compozitia de ceapa cu soia si cu faina.

Am asezat compozitia intr-o tavita de chec, tapetata cu hartie de copt, am presarat deasupra susan, (idee preluata de pe blogul lui Teo) si am dat tava la cuptor, cam 45 de minute. L-am feliat rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post la cuptor