Drob de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 7212 vizualizari

 

Un aperitiv perfect pentru vegetarieni si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 3 linguri cu orez
  • 3 cepe mari
  • 5 oua
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

 Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate)

Orezul se spala si se pune si el la fiert.

Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.

 Soia, dupa ce a fiert se stoarce de apa, si se pune intr-un castron, la care se adauga pasta de rosii, ierburile aromatice, sarea si piperul.Se amesteca bine dupa care se pune faina.Urmeaza orezul, ceapa si ouale, amestecandu-se dupa fiecare.

Se tapeteaza cu hartie de copt fundul unei tavi de chec in care se toarna amestecul de soia.Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.

E buuuun, e foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ina 1

07.03.2015, 20:19

uite ca d'asta n-am incercat ... Nu stiu daca ar iesi cu drojdie inactiva in loc de oua, pentru post ...

Carmen_g 1

07.03.2015, 22:40

Ar trebui sa iasa pentru ca drojdia inactiva are si rol de agent de legare pe langa gustul foarte bun. ) Incerci si ne impartasesti si noua rezultatul

dantes 1

09.03.2015, 08:59

Interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de ghebe cu branza