Drob din piept de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2012 | 23895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept de pui dezosat
  • 500 gr. ficat de pui
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare. Ficatul se inabusa intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si putina apa. Dupa ce s-a racit, pieptul se da prin masina de tocat iar ficatul se taie cubulete. Verdeata si ceapa se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca pieptul, ficatul, ceapa, verdeata, 3 oua batute, sare si piper(dupa gust). Ungem o tava de cozonac cu restul de ulei, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune compozitia in strat uniform in tava .Deasupra se unge cu o pensula oul ramas (batut). Se da la cuptor la foc mediu (depinde de cuptor) pentru 30 - 45 de minute. 

Cand se rumeneste este gata , se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in bacon