Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Dulceata de ardei iute are un gust dulce - picant, un puternic iz oriental si poate fi servita nu doar alaturi de o friptura, ci de aproape orice preparat, chiar si ciorba.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!
Mai intai, pune la fiert intr-o craticioara otetul si zaharul si lasa-le pe foc pana se leaga si se formeaza un sirop.
Intre timp, curata ardeii iuti de cotoare si seminte. Sfatul meu e sa folosesti manusi.
Taie apoi ardeii in rondele si adauga-i in craticioara cu sirop.
Lasa dulceata sa fiarba pana ajunge la consistenta dorita.
Pregateste cateva borcane, spalate si uscate bine, pune dulceata de ardei iute si inchide bine capacele, apoi lasa-le sa se raceasca sub un prosop gros.
Daca nu vrei o dulceata foarte, foarte iute, poti folosi in compozitie si ardei bulgaresti, care nu sunt atat iuti.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult