Dulceata de capsuni reteta

de kamy in Dulceata / Gem, 6 Iun 2011 | 4801 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 1 kg.capsuni
  • 1 kg.gelierzucker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Capsunile se spala foarte bine in multe ape,dupa care le scoatem coditele.Daca sunt mari,le taiem in sferturi sau jumatati.

Se pun intr-o oala de 4 l,(cand fierb se umfla tare)zaharul peste, se lasa 5 min,dupa care se fierb 10 min.Se lasa cateva minute,se spumeaza,se pune dulceata in borcane(sterilizate)si se intorc (cu baza-capacul).Se lasa asa 15 min,dupa care le asezam normal.

Se pastreaza in camara si cu siguranta nu face floare.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

mi-au iesit 2 borcane de 720

2

daca o dam la rece dulceata se incheaga f bine....eu am facut-o aseara,borcanele au stat in bucatarie sa se raceasca si de dimineata am facut pozele

3

pentru ca se fierbe putin,culoarea dulceturilor facute cu zaharul acesta este superba,iar gustul.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:35

"cu banii de pe benzina imi fac dulceata pe catva ani"
fa-o pe gaz consuma mai putin

kamy 1

07.06.2011, 11:58

mihaela...oricum am da-o esti tare departe

DIANA B 1

12.06.2011, 12:31


Ce bine-ar merge-n bucataria mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni