Dulceata de pepene galben si piersici

de AnyCostescu in Dulceata / Gem, 26 Aug 2013 | 4885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 3 piersici tari
  • 1 cana zahar
  • 3 batoane de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de pepene galben si piersici:

Pepenele galben se curata de coaja si se taie cubulete..

Piersicile le spalam , le indepartam samburele si le taiem cubulete.

Se pun fructele intr-un ceaun de tuci.Se adauga zaharul si batoanele de scortisoara, si fierbem totul la foc mic pana fructele sunt bine patrunse si zeama lasata de fructe se leaga.

Eu am fiert aproximativ 20 minute.

Este foarte delicioasa:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pepene galben si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

AnyCostescu 1

26.08.2013, 20:52

Rocsi

Teo 1

26.08.2013, 22:32

am facut si eu ,dar in amestec cu corcodusi, altfel are gust de ''borfot''!

AnyCostescu 1

27.08.2013, 15:16

Bunica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici