Dulceata de piersici

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 24 Sep 2014 | 4272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 500 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile se spala si se taie cubulete.

Zaharul se pune intr-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pana acesta devine lichid.

Cand acesta s-a topit frumos se sdauga apa amestecandu-se continuu pana se dizolva totul.

Se adauga piersicile si se fierbe la foc mic. Dulceata este gata cand siropul cade bob pe o farfurioara rece.

O lasi sa se raceasca si o torni in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (19)

deyutzky 1

25.09.2014, 10:08

tare buna e

cristinutanicolita 1

25.09.2014, 20:32

Motan, Anca

cristinutanicolita 1

25.09.2014, 20:32

Deyu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici