Dulceata de struguri

de MonaMimi in Conserve, 25 Sep 2013 | 4007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de struguri (eu am folosit negri)
  • 500 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de struguri:

Spalam strugurii si alegem bobitele de pe ciorchin.

Punem bobitele la fiert cu apa cat sa le cuprinda

Cand crapa coaja bobitelor scurgem apa si trecem boabele prin sita pentru a indeparta coaja si samburii.

Peste pulpa de struguri adaugam zaharul si lasam la fiert la foc mic pana se leaga dulceata.

Punem dulceata fierbinte in borcane curate le capsam si le asezam invelite intr-o patura pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2013, 11:34

Nu am mancat niciodata, dar cred ca este foarte aromata

MonaMimi 1

26.09.2013, 12:08

multumesc de aprecieri

laura_n 1

26.09.2013, 14:34

tare bun tre sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri