Dulceata de visine

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 4300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.

Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.

Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.

Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).

Mie mi-au iesit  4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.

-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .

- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele

-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.

TIPS-URI

1

mi-am facut singura etichetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

06.07.2013, 20:48

Foarte, foarte bun. Am facut si eu saptamana asta si a iesit o bunatate

Merisor 1

06.07.2013, 20:49

Preferata mea!

diaconta 1

06.07.2013, 21:46

foarte buna
bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine