Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai multEu am masurat un bol de fructe unul de zahar.
Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.
Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.
Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).
Mie mi-au iesit 4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.
-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .
- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele
-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.
1
mi-am facut singura etichetele
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult