Dulceata din flori de salcam

de adasev12 in Dulceata / Gem, 21 Mai 2013 | 3331 vizualizari

 

fac pt prima data si mi-a placut mult

 

INGREDIENTE

  • 500 g flori de salcam
  • 500 g zahar( merge si mai putin, ca sunt f dulci florile)
  • o l-ita rasa sare de lamaie
  • 500 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din flori de salcam:

Florile se pun intr-o sita si se lasa apa pe ele, sa se spele.

Se scurg si se curata de cotoare.

Se presara sarea de lamaie peste ele si se freaca putin pana se inmoaie.

Se pune apa cu zaharul pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga si florile si se lasa la foc mic sa fiarba pana se leaga siropul, cam o ora.

Se toarna in borcane calda si se inchid , se intorc borcanele si se lasa la racit.

Eu am facut mai putina la inceput, sa vad cum iese...merita, ca e buna. Din pacate s-au scuturat salcamii deja...

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

21.05.2013, 11:04

_Alina_ 1

21.05.2013, 13:47

Verifica titlul!

adasev12 1

21.05.2013, 14:07

ursulina...verificat. rectificat. mersic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta (2)