Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andrews in Prajituri, 13 Ian 2016 | 9479 vizualizari
miki_a 1
Bravo Delice! Ti-au iesit foarte frumoase si sigur buuuune! Retetele "vechi" sunt mereu "la moda"!
Gicuta 1
Tare bune si frumoase!!
Lau 1
MotanLaOale 1
marcela13 1
de departe cele mai frumoase eclere, dar descrierea procesului tehnologic are mici scapari- gen cat timp si la ce temperatura se tin in cuptor, iar la cremaia uitat sa spui cand se adauga untul.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:59
ieri la 16:38
ieri la 11:02
de Retete_gustoase 1
pe 28.05 la 19:19
pe 27.05 la 18:17
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de trifadalia 4
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!