Eggs Benedict

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 9844 vizualizari

 

Un mic dejun elegant.

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul hollandaise:
  • 125 g unt
  • 2 galbenusuri
  • o lingurita otet din vin alb
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare si piper
  • 2 english muffins
  • 2 oua
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa care fierbe. Mixati galbenusurile cu otetul pana ce se deschid putin la culoare apoi asezati castronul peste vasul cu apa fierbinte. Turnati untul topit, putin cate putin peste galbenusuri amestecand continuu. Cand sosul s-a ingrosat luati de pe foc, adaugati zeama de lamaie si praful de sare si piper dupa gust. Tineti sosul cald.

Puneti bacon-ul la cuptor pentru 10-15 minute sau pana devine crocant. apoi prajiti feliile de english muffins, daca nu aveti muffins puteti folosi bagels.

La final fierbeti apa cu 2 linguri de otet intr-o cratita cat sa treaca de jumatatea acesteia, cand apa incepe sa fiearba spargeti cu grija un ou si lasati sa fiarba cam 2-3 minute apoi scoateti cu o paleta pe un prosop de bucatarie curat. Procedati la fel cu ouale ramase. Asezati bacon-ul peste feliile de muffin prajite apoi oul si la final turnati sosul hollandaise cald. 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ouă Benedict cu sparanghel