Empanadas cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 7010 vizualizari

 

Multumesc diaconta pentru reteta,au fost foarte apreciate de familie

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • Umplutura
  • 300 g ciuperci
  • 2 carnati
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • branza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri sos iutel
  • Uns
  • 1 ou
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu ciuperci:

Coca - intr-un vas amestecam faina cu sarea. Adaugam untul rece taiat cubulete, ouale batute usor si framantam o coca nelipicioasa. Invelim coca cu o folie si dam la rece cat pregatim umplutura.

Umplutura - curatam morcovul si ciupercile le spalam si le scurgem bine de apa

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si calim morcovul dat prin razatoare, adaugam ciupercile tocate, carnatii taiati felii, sosul iutel, patrunjelul tocat si condimente dupa gust. Lasam pe foc putin sa se caleasca, dupa care lasam sa se raceasca

Intindem coca intr-o foaie subtire si taiem cercuri cu ajutorul unui bol. In mijloc adaugam cate 1 lingura de umplutura de ciuperci, branza deasupra si ungem marginile cu oul batut putin, unim marginile, apoi le presam cu furculita 

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem deasupra cu ou si presaram boia de ardei. Dam la cuptorul incalzit cca 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj