Farfale cu bacon

de Toamna07 in Farfalle, 11 Dec 2012 | 13978 vizualizari

 

O noua reteta de paste pe care v-o dezvalui,este absolut delicioasa!:)

 

INGREDIENTE

  • 500 g farfale
  • 300 g bacon
  • 300 ml smanatana dulce
  • 250 ml vin alb
  • parmezan ras
  • busuioc verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu bacon:

Fierbem pastele al dente in apa cu sare.

Intr-o tigaie mare incingem putin ulei de masline si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi.Rumenim baconul la foc iute cateva minute dupa care turnam peste el vinul alb.Amestecam bine pana se evapora alcoolul din vin si se formeaza un sos subtire dar foarte aromat.Adaugam smanatana dulce si reducem focul.Lasam sa scada,asezonam si adaugam pastele,parmezan si amestecam usor. Finalizam cu busuioc verde.

Sunt absolut spectaculoase!:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Zamfira 1

11.12.2012, 21:42

Toamna07 1

12.12.2012, 11:47


Sunteti minunate,multumesc!

diaconta 1

12.12.2012, 16:21

sunt convinsa ca-i un deliciu
foarte bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu ciuperci si sos de smantana