Farfalle cu ton si maioneza de casa

de mihaelam90 in Farfalle, 2 Feb 2014 | 8276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 1 conserva de ton
  • 1 galbenus de ou crud si unul fiert
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton si maioneza de casa:

Se pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust.

Separat preparam maioneza amestecand cele doua galbenusuri cu un praf de sare si turnand din cand in cand cate putin ulei. Intotdeauna pentru maioneza folosim o lingura de lemn amestecand continuu in acelasi sens. La sfarsit adaugam si zeama de lamaie.

Amestecam pastele cu maioneza dupa care adaugam tonul.

Se servesc reci sau calzi, dupa preferinte. Se poate decora cu o frunza de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton si maioneza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton