Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 9 Dec 2018 | 3022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame farfalle
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 3 lingurite Pesto alla genoveze
  • 6 rosii uscate la soare
  • 100 grame spanac proaspat
  • 50 grame branza Feta
  • 300 grame romanesco/ broccoli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se desface romanesco in buchetele, usturoiul se piseaza si rosiile se toaca marunt.

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga usturoiul, impreuna cu rosiile uscate la soare. Se lasa 1-2 minute la foc mediu, avand grija sa nu se arda usturoiul. Se adauga spanacul si pesto si se amesteca bine. Se lasa pana cand spanacul s-a inmuiat. Se adauga branza si pastele si se amesteca din nou. Se adauga din apa in care au fierbt pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant