Fasole batuta cu kaizer afumat

de Alexandra Burz in Mancaruri cu carne, 22 Feb 2014 | 4827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole pestrita
  • 2 cepe mari
  • 2 foi dain
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 200 gr kaizer afumat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu kaizer afumat:

Spalati bine fasolea, puneti-o la fiert in apa cu sare si foi de dafin pana devine foarte moale (aproximativ 2 ore).

Cand a fiert, mixati-o intr-un blender.

Taiati ceapa marunt si caliti-o intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa adaugati pasta de fasole si amestecati pana la omogenizare.

Luati vasul de pe foc.

Feliati kaizerul si prajiti-l intr-o tigaie grill incinsa bine.

Serviti alaturi de fasole si paine prajita.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosie