fasole cu carnati2

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2009 | 2770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • boia dulce
  • piper
  • tarhon
  • marar
  • 300 gr Carnati 
  • 200 gr sunca
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fasole cu carnati2:

fasolea se pune de cu seara la umflat.A doau zi se pune la fiert si se scimba apa de cateva ori cand da in clocot. Ceapa se taiemarunt, ardeiul cubulete la fel si morcovul. Intr-o tigaie se pune la incins un pic de ulei apoi se adauga ceapa, morcovul ,si ardeiul. SE prajesc cu capac. Cand s-au imuiat se adauga sunca taiata marunt sicarnatii taiati feliute. Se aduga peste aceasta fasolea fiarta si apoi se mai kasa sa fiarba un pic. Cand e aproape gata se adauga cimbu, tarhonul,piperul, boiaua dulce, piperul si delicatul. Mai da un clocot si se ia de pe foc. dupa care se adauga marar tocat matunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "fasole cu carnati2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita