Fasole cu carne de porc

de dariadeea in Porc, 13 Iun 2013 | 3514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii de fasole colorata de 400 g
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 lingura paste tomate
  • patrunjel verde
  • 400 g pulpa porc
  • ulei
  • sare,piper
  • foi dafin 2-3
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carne de porc:

Ceapa se toaca marunt,morcovul se da prin razatoare.Intr-o oala punem 3 linguri de ulei si adaugam ceapa si morcovul sa se caleasca.Dupa ce s-au calit punem rosiile tocate marunt,adaugam fasolea pe care mai intai o clatim foarte bine,apoi punem apa cam o cana si jumatate si lasam sa fiarba.

Carnea se portioneaza si se pune la prajit.Cand este bine facuta se pune peste fasole,se mai lasa un pic sa fiarba ,se adauga pasta de tomate,se condimenteaza,se mai lasa un clocot apoi se opreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)