Fasole cu jumari

de AnyCostescu in Porc, 4 Dec 2012 | 17877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 500g fasole
  • 1 morcov
  • 200 ml suc de rosii
  • sare,piper
  • 400 g jumari de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu jumari:

Fasolea se pregateste de cu seara si se pune l-a inmuiat. Se pune la fiert si se schimba apa de cateva ori..

Ceapa si morcovul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei, se pun jumarile si fasolele si se calesc impreuna aproximativ 5 minute. Se pune si bulionul, se lasa sa traga cateva clocote, se pune sare si piper dupa gust.

Se serveste imediat cu muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor