Fasole cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 25 Mai 2012 | 4026 vizualizari

 

Nu va era dor de o fasolica cu costita?! Ei bine, mie im iera tare dor ca n-am mai mancat ... ha, ha ... nici nu mai stiu de cand :)) Fetita mea a zis ca " sigur nu va iesi bine!" cunoscand reteta traditionala... Concluzia: dupa ce a gustat a mai cerut o portie :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fiarta (fierbinte)
  • 500 g costita taraneasca
  • 250-300 g smantana
  • 150 ml apa
  • 1 galbenus
  • 1 morcov
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ceapa verde
  • sare & piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu smantana:

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.

2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.

3. Adaugam apa si punem un capac.

4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.

5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena pastai cu smantana