Fasole galbena cu rosii si usturoi

de silvi0ara in Mancaruri de post, 28 Mai 2010 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg fasole galbena
  • 3 rosii proaspete
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingurita vegeta uscata
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii si usturoi:

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape gata,se adauga rosiile curatate de pielite si seminte,se dau pe razatore si se aduga peste fasole impreuna cu usturoiul pisat.

Fasolea cand este gata se serveste cu marar proaspat tocat sau patrunjel,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

28.05.2010, 20:42

salivezzzzzzz....k imi plac enorm

silvi0ara 1

28.05.2010, 21:35

Asa este Lia,si mie imi place cel mai mult.Si simpla cu mujdei de usturoi este tare buna.
Ma bucur ca va place.

nadina73 1

28.05.2010, 22:04

si mie imi place mai ai sylvia ca vin5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane