Fasole iahnie

de portiadelumina in Mancaruri de post, 13 Sep 2013 | 5718 vizualizari

COMENTARII (71)

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:30

Dia, da, apă caldă pentru clătit fasolea, n-am mai scris asta crezând că toată lumea ştie. Treaba cu pozele nu ştiu cum e, cred că aparatul meu face poze după cum poftesc eu

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:32

Vladimir, nu băga strâmbe pe aici, că e zi de post Cu cârnaţi ori cu ciolan e nebunie, dar eu am zis să fiu liniştit, că-i vineri
Mulţumesc!

diaconta 1

13.09.2013, 15:33

Pai uite ca nici eu nu stiam pana mi-a spus mama si n-am scris nici la reteta de muraturi ca se pune apa,ca mi se pare si ciudat sa trec la ingrediente "apa" )))
Cred ca-i plauzibila explicatia cu pozele

Bya Ralu 1

13.09.2013, 15:36

vreau si eu o portie padre

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:38

Multe lucruri le-am învăţat din practică, Dia. Desigur, am mai auzit şi de la cei mai experimentaţi, nu zic, nu, având avantajul că cele pe care le aud nu le uit. Cu pozele altă explicaţie nu am. Eu oricum nu le prelucrez cu nici un program, le las aşa, naturale.

portiadelumina 1

13.09.2013, 15:39

Bianca, se rezolvă, doar să ajung prin Braşov. Şi ce bine ne-ar mai prinde un weekend liniştit pe undeva.

MIUTA 1

13.09.2013, 16:06

Preferata mea!Imi place de mai multe ori!

Dea_Dea 1

13.09.2013, 16:26

Ohhh Padre , vin la masa

Lorra 1

13.09.2013, 16:53

Miha 1

13.09.2013, 16:57

oooo... ce ingramadeala aici la masa...

portiadelumina 1

13.09.2013, 16:58

Mina, dacă era Bistriţa mai aproape te chemam la masă.

portiadelumina 1

13.09.2013, 16:59

Dea, nu ziceai că eşti cu amestecul Garam Masala? Acum pofteşti la fasole? )

portiadelumina 1

13.09.2013, 17:00

Mulţumesc, Laura!♛

portiadelumina 1

13.09.2013, 17:00

Miha, e îngrămădeală, dar organizată, că eu sunt disciplinat, să ştii.

Miha 1

13.09.2013, 18:31

portiadelumina 1

13.09.2013, 18:40

Miha, cred că râzi de ce au scris bucătăraşii, nu de ce am gătit eu, nu? [emoticonîngrijorător]

delia64 1

13.09.2013, 19:10

Tare buna fasolea , legume proaspete , muraturi proaspete daca este si pofta de mancare si sanatate nota zece .

portiadelumina 1

13.09.2013, 19:11

Delia, cum ziceam în introducere şi prin comentarii, de multe ori e de preferat unei bucăţi de carne ce provine din animale hrănite cu substanţe diverse. Fasolea chiar e sănătoasă.

Corinuta 1

13.09.2013, 19:59

Deci gatesti de zor Padre, nu te incurci! Imi place mult cum ai laudat fasolea, e foarte buna!

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:00

Corina, nu gătesc aşa mult ca voi, doar rareori, când am eu chef de câte un fel de mâncare. Doar ai văzut că-s luni în care nu postez nici o reţetă. Bine, mai gătesc, dar nu fac poze mereu. Mulţumesc!

Rocsi 1

13.09.2013, 20:07

Fasolica din asta imi place si mie

Lavinia 1

13.09.2013, 20:08

Si mie imi place mult

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:13

Rocsi, cred, şi cred că ştii şi să o pregăteşti, că doar eşti printre cei mai buni bucătăraşi, nu? Mulţumesc!

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:13

Lavinia, facem schimb, îmi dai din prăjiturile alea de le meştereşti tu, ce zici, merge?

Bunica 1

13.09.2013, 20:23

Gatesti cand te impinge foameaFasolea asta imi cam face cu ochiul.E prea buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci