Fasole iahnie

de portiadelumina in Mancaruri de post, 13 Sep 2013 | 5695 vizualizari

COMENTARII (71)

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:26

Buni, chiar bună a fost, căci aşa cum ziceam prin alte comentarii, am probat cu ea noile murături,din toate adică. Mulţumesc frumos! Aaa, nu se ştie, poate vreodată ajungi la masa noastră.

Bunica 1

13.09.2013, 20:30

Cu mare drag !

AnyCostescu 1

13.09.2013, 20:54

ehehe...da te-ai pus pe treaba nu gluma bravo...ador fasolea...mai ales daca are si un pic de afumatura

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:01

Any, e bună şi cu afumătură, dar fiind zi de post, am zis să fac şi aşa, pentru cei ce doresc să facă fără. În alte condiţii pun jumări, şorici, ciolan, kaiser ori chiar cârnăciori (de casă în special).

mirela0911 1

13.09.2013, 21:13

nu ma dau la o parte de la asa ceva!

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:19

Mirela, dacă ai face asta, ai pierde un gust nemaipomenit de bun, nu că am gătit eu Mulţumesc!

Cris2711 1

13.09.2013, 22:07

nu mai plec ,pana nu imi dai

diaconta 1

13.09.2013, 22:18

ce de-a comentarii la mancarile tale mai Padre la mine abia de se aduna vreo doi

Cris2711 1

13.09.2013, 22:20

)Diuto

Constelatialeu 1

13.09.2013, 22:22

Vin eu cu afumatura sa nu mancam pe gol,asa.....

Cris2711 1

13.09.2013, 22:22

Cleme adu,adu ca vin si io)

Lia_ 1

13.09.2013, 22:32

eu nu cred ca cineva considera degradant sa mancam fasole, Doamne fereste!!!

RuxyRux 1

13.09.2013, 23:24

Doamne ce-o iubesc! ...si-arata divin! ...nu rezist...desi o prepar extrem de rar Felicitari

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:20

Cris, eşti binevenită, dar să aduci şi tu din renumiţii cârnaţi nemţeşti, că se dă startul acum la oktoberfest. Şi să ştii, cred că merg de minune şi cu fasole. )

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:22

Dia, nu zice aşa, că eu pun reţetele aproape la fel de des cum vine Crăciunul, odată pe an, de aia e aşa zarvă pe.aci, nu că-s eu prea priceput

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:23

Lia, nici nu ştii câte pot vorbi oamenii, în special (din nefericire) cei care ajung la o condiţie materială superioară, peste noapte, uitând de unde au plecat, parcă încercând să-şi şteargă definitiv urmele.

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:26

Ruxy, nci noi nu o gătim foarte des, dar măcar odată pe lună tot facem şi acest fel de mâncare. E drept, alteori facem fasole bătută ori ciorbă de fasole, la fel de bune. Mulţumesc frumos!

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:27

Adu, Cleme, adu, că mâine, duminică merge şi afumătura, cel puţin în cazul meu, fireşte.

simona72 1

14.09.2013, 06:36

Bravo Padre!!! Inca odata ne-ai inchis gurile...introducere de nota 10.

portiadelumina 1

14.09.2013, 10:49

Simona, credeam că fasolea-i cea care v-a închis gura dar e bne că şi introducerea a fost la locul ei. ) Mulţumesc!

mena29 1

20.09.2013, 09:21

Si noi mancam iahnie de fasole destul de des,in general in zilele de post!Bravo Padre!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Falafel