Fasole pastai congelata

de Lorra in Conserve, 12 Aug 2014 | 8163 vizualizari

 

Cu pasi mici dar siguri incepem pregatirile pentru sezonul rece.
Eu am inceput cu vasolea pastai la congelator :)

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
  • sare
  • zahar
  • apa pentru oparit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai congelata:

Se rup capetele pastailor, se spala bine si se rup pe jumatate sau mai mici dupa preferinta.

Se pune apa la fiert in oala iar pentru fiecare litru de apa se pune cate o lingura de sare si o lingurita de zahar.

Am folosit 5 l apa, asadar 5 linguri sare si 5 lingurite zahar.

Cand apa da in clocot se adauga fasolea pentru 10 - 15 min. pana se inmoaie putin dupa care se scoate intr-o oala cu apa rece, pentru a-si mentine culoarea.

Dupa 5 min. de stat in apa rece se scoate, se lasa la scurs apoi se aseaza in pungi (in cantitatea dorita) se scoate aerul din interior si se leaga bine.

Se da la congelator si se pastreaza pentru 6-7 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai congelata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2014, 10:43

Super!

Lorra 1

13.08.2014, 10:54

Anca, Rocsi

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogoșari în oțet