Fasole scazuta la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 6 Ian 2017 | 10794 vizualizari

 

Parca a fost mai buna decat cea facuta clasic. Bineinteles ca a fost mancata cu carnati si muraturi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole cu bob mare
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata.

Dimineata, se pune la fiert in alta apa, 10 minute dupa ce clocoteste.

Se scurge de apa in care a fiert, intr-o strecuratoare.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3,5 L, punem uleiul si ceapa curatata si tocata marunt.

Se pune deasupra fasolea scursa.

Se presara vegeta si piper si se pun foile de dafin.

Se pune apa pana la nivelul boabelor si se amesteca.

Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se pune pe pozitia "high" si se lasa 3 ore.

Dupa 3 ore, se pune pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 1 ora.

Se potriveste gustul cu sare si este gata.

Se mananca cu muraturi, langa carnati prajiti.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi - slow cooker Crock-Pot 4,7 L