Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

de katty in Mancaruri de legume, 18 Mar 2018 | 2621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 pulpe gaina (+ alte legume:1 ceapa, 1 morcov, 1 bucata telina)
  • sare roz de Himalaya cu verdeturi de Provence
  • piper roz
  • boia iute
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina:

Curatam pulpele de gaina, le taiem in jumatate si le punem la fiert in apa rece. Spumam bine, apoi adaugam restul legumelor. Fierbem cat este nevoie pana carnea se inmoaie. Strecuram zeama si o punem deoparte. Vom avea nevoie de aproximativ 150 ml supa. Restul o vom folosi pentru o supa cu taietei  sau in alt preparat ce necesita supa de pui.

Intr-o tava punem fasolea verde, morcovul curatat, spalat si taiat rondele, pasta de gogosari, 150-200 ml supa de pui. Asezam pulpele deasupra, condimentam  cu sare roz cu verdeturi de Provence, piper roz, boia iute si stropim cu uleiul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 15 minute, apoi scoatem folia si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu afumatura si ardei copt