Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker

de Constelatialeu in Porc, 15 Apr 2022 | 5358 vizualizari

 

Am avut cumparat un jambon mai mare si l-am impartit in doua, o bucata am gatit-o intreaga, iar acum am feliat jambonul si l-am bagat in ''gura'' crock-pot-ului sa isi faca el treaba ca eu aveam alte treburi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg felii de jambon
  • amestec de condimente pentru carne de porc
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 ceasca cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker:

Feliile de jambon le-am condimentat, am presarat sare si jumatate de cescuta cu ulei, le-am asezat intr-un castron, am invelit castronul cu folie alimentara si am bagat la frigider peste noapte .A doua zi am pus in fuctiune multicooker 5 in 1 5,6 l Crock Pot, am setat functia pentru prajire, am pus restul de ulei, am lasat sa se incinga si am prajit bucatile de jambon cate 5-6 min pe fiecare parte, apoi am adaugat apa si usturoiul tocat, am schimbat setarea gatire lenta pentru 6 ore, eu mi-am vazut de treaba mea iar ''cioroiul'' si-a facut treaba. Am servit cu piure si binenteles niste acrituri. Sa ne fie de bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati