Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ce-mi place ficatul de pasare, este gustos si plin de vitamine.
De data aceasta am folosit ficat de pasare confiat - adica deja gatit in grasime de rata cel putin 15 minute la temperatura potrivita pentru a-l nu rumeni.
L-am asociat cu sos de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan- reteta aici- si cu o cereala foarte la moda in acest moment quinoa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/ficat-de-pasare-confiat-cu-quinoa.html
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui.
Puneti sare, piper si boia de ardei.
Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul.
Rumeniti totul impreuna cateva minute.
Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc potrivit 10-15 minute.
Este gata, decorati cu verdeata tocata.
Pregatiti (fierbeti) quinoa conform instructiunile de pe pachetul dvs.
Se poate prezenta separat sau amesteca cu ficatul in sos.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult