Ficat de porc prajit

de cristeena20 in Ficat, 4 Sep 2014 | 10811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ficat de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1/4 pahar vin alb
  • cateva picaturi de otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte de a le gati  si le frigem pe ambele parti cca 4 minute la foc mediu. 

- Scoatem ficatul intr-o farfurie si peste  grasimea din tigaie adaugam vinul alb, putin piper proaspat macinat si stropim cu putin otet. Lasam sa scada putin sis a se lege sosul si adaugam apoi bucatile de ficat . Servim fierbinte alaturi de o garnitura la alegere.

Eu am servit cu ratatuille de legume.(vezi reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 21:35

Imi place cu usturoi!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:22

Baby, iti multumesc de pont. Urmatorul il fac asa mai am in congelator de o tura.

cristeena20 1

04.09.2014, 23:23

Multumesc mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ceapa si usturoi