Ficatei cu ciuperci la tigaie

de madi_marin in Ficat, 29 Mai 2010 | 7216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ficatei de pui
  • 6 ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca cu vin
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ciuperci la tigaie:

Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie si se pun la calit ficateii, ciupercile feliate subtirel  si usturoiul. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute la foc iute. Apoi se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade tot lichidul si se rumenesc frumos ficateii si ciupercile. Se presara sare si piper. Se servesc cu garnitura la alegere  ( eu am avut cus cus).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:32

cat de bine arata,sa sper ca mai exista vreo bucatica si pt mine?? 5 furci cu felicitari

madi_marin 1

31.05.2010, 17:40

Ramonaky....am facut doar o portie..., dar data viitoare cand mai fac te invit sa degusti...

Adinacarla 1

31.05.2010, 18:58

arata asa bine ca imi vine sa intind mana si sa-mi iau o portie din monitor......trebuie sa incerc si eu aceasta combinatie...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos acru-dulce