Ficatei de curcan la cuptor

de babi5 in Ficat, 15 Iun 2013 | 15313 vizualizari

 

Pe linga celelalte feluri de mincare am facut si ficatei la cuptor, fiindca ii plac mult tatei. Nu se pregatesc greu, asa ca la treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficat
  • putin ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de curcan la cuptor:

Se curata ficatul si se spala bine, apoi il asezam intr-o tava, il condimentam cu sare, piper si putina boia (pentru o culoare mai aratoasa ) Apoi punem vinul, acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul in prealabil incins la 200 grade. Din cind in cind ungem cu sosul format. Inainte de terminare luam folia ca sa se rumeneasca putin.  

Si gata... pofta mare!

TIPS-URI

1

Ii putem servi ca si felul 2 cu diverse garnituri, dar merg la fel de bine si la mic dejun

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de curcan in sos de vin rosu