ficatei de pui cu ceapa

de nadina73 in Ficat, 8 Oct 2010 | 12010 vizualizari

 

Simplu si foarte gustos mai ales cu mamaliguta si muratara

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ficat 500 g pui
  • 6 cepe mari
  • ulei 50 ml
  • sare
  • piper
  • vegeta 1/2 lingurita
  • boia dulce 1lingurita
  • putina apa 100 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ficatei de pui cu ceapa:

Se curata ceapa si se toaca marunt

Se caleste in ulei 5 minute dupa care se pune sarea(sarea are rolu de a inmuia ceapa la calit daca e pusa la inceput) se pune boia dulce 1 lingurita si ficatu se lasa sa se calesca 5-10 minute ,amestecand din cand in cand,se condimenteaza cu piper ,vegeta si 100 ml apa.

Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu capac aproximativ 20-25 minute.

Se serveste cu mamaliguta calda si castraveti murati.

PS:poza cu mamaliguta nu am mai pus ,saptama asta v-am zapacit cu mamaliguta asa ca nu am mai pus poza.La fel de bine merge si cu piure de cartofi.O retata pregatita de mama mea.

Daca ti-a placut reteta noastra "ficatei de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu ficatei de pui