FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII

de ramo_cata in Ficat, 12 Oct 2009 | 12219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  ficatei de pui
  • bulion de rosii facut in casa
  • o ceapa
  • 2 gogosari
  • cimbru,busuioc,foi de dafin,sare
  • 2 linguri de faina
  • ulei de masline
  • 3 catei de  usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII:

Am fiert ficateii intr-o oala cu apa.am tocat ceapa marunt,am taiat gogosarii julien.intr-o cratita am pus uleiul de masline,cat sa acopere fundul cratitei,am pus ficateii de pui ,ceapa si gogosarii.peste am pus putina apa si le-am inabusit cam 20 minute completand cu apa cand era nevoie...am adaugat si bulionul de rosii..apoi condimentele si usturoiul tocat.am servit cu mamaliguta...

Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ramo_cata 1

08.02.2010, 00:25

reteta zilei?!! ..woauuuu..multumesc

ionix 1

08.02.2010, 08:24

n-am facut ficatei cu sos de rosii pana acum, cel putin nu-mi aduc aminte.... arata bine

alina21 1

03.09.2010, 18:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu smantana si marar