Ficatei de pui, imbracati

de lia maria in Ficat, 27 Feb 2012 | 4050 vizualizari

 

Foarte buni si apreciati de familia mea. Sper sa va placa si voua !

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui proaspat
  • 300g slaninuta cu carne(afumata,de casa)
  • 100ml ulei, pt prajit
  • Scobitori

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui, imbracati:

Spalam, portionam ficatul si-l lasam pe prosop absorbant. Intre timp taiem felii lungi si cat mai subtiri de slaninuta. Infasuram rand pe rand bucatile de ficat in feliile de slaninuta si le fixam cu cate o scobitoare. Cand santem gata, incingem uleiul intr-o tihaie si prajim ficateii imbracati pe ambele parti. Bine rumeniti, ii scoatem pe hartie absorbanta. Se pot servi ca fel principal cu diferite garnituri sau ca si aperitiv.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui, imbracati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

27.02.2012, 19:58

mmmm...place

jolygina 1

27.02.2012, 23:55

deliciosi

Bya Ralu 1

11.03.2012, 17:30

ce bin arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat de porc