Ficatei de pui la gratar cu piure

de violeta30 in Ficat, 30 Dec 2018 | 4167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • ulei
  • sare
  • piure de cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la gratar cu piure:

Spalam ficatul si il curatam. 

Incingem grilul si stropim cu ulei (foarte putin) pe care il vom intinde cu pensula, apoi vom presara sare grunjoasa (eu am pus sare roz). Asezam ficateii si ii lasam doar cat se vor inchide la culoare si ii intoarcem pe partea cealalta. Ficatul daca e tinut prea mult, devine tare si inecacios.

Inainte de a ne apuca sa frigem ficatul, vom pune cartofii la fiert pentru a prepara piureul, in apa cu sare. Se pregateste dupa reteta fiecaruia (lapte, unt si smantana).

Dupa ce am fript ficatul, vom pregati farfuriile, intai vom pune piureul si apoi ficatul.

Se serveste alaturi de muraturi, salata verde sau de varza.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat cu ceapa si mere