Ficatei Gytty

de Sidy in Ficat, 5 Sep 2010 | 4677 vizualizari

 

http://reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/ficatei_de_pui_gytty-3729/ de aici m-am inspirat si zau ca nu-mi pare rau....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 60 g kaizer
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie oregano
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 300 ml supa oase
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei Gytty:

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien.

Punem la prajit intr-un wok kaizerul apoi adaugam ficateii . Cand sunt gata prajiti adaugam ceapa , ardeiul si rosia si lasam asa vreo 5 minute sa se caleasca bine si ele.

Adaugam supa de oase si marul si lasam sa scada pina ramane ca un sos mai gros. La sfarsit adaugam oregano si rozmarinul si lasam sa mai dea un clocot.

Servim ficateii cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez .

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei Gytty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Sidy 1

05.09.2010, 14:39

Am citit Nadina...sunt deliciosi ! Ficatei surpriza le spun eu la aceia

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:15

si eu vreau ,merg cred si cu mamaliguta

Laly 1

07.09.2010, 00:23

ce bine mai arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de bere neagra