Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

de Steel79 in Ficat, 17 Dec 2011 | 3577 vizualizari

 

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei de pasare
  •  200 ml de vin rosu
  • 2 linguri de pasta de tomate 
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi 
  • cimbru 
  • piper 
  • patrunjel 
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in sos de vin cu mamaliguta:

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.

Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.

Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !

TIPS-URI

1

am asezat alaturi o cana de vin fiert cu scortisoara si mar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de vin cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in vin rosu