File de pangasius pane

de corina241 in Pangasius, 27 Noi 2010 | 11499 vizualizari

 

Astazi este dezlegare la peste ,iar pentru cine tine post este o reteta usor de facut si care poate fi combinata cu orice sosuri si garnituri doriti.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file pangasius
  • 2 oua
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare piper
  • felii de lamaie

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane:

Bucatile de peste se spala si le lasam la scurs picurand zeama de la 2 felii de lamaie.

Scoatem pestele pe un tocator de lemn,il portionam in bucati potrivite,apoi le dam cu sare si piper(foto 1).Punem o punga de plastic peste ele si le batem usor cu ciocanul de snitele.

Intr-un castron punem ouale batute bine cu un praf de sare,adaugam usturoiul zbrobit si incorporam lingura de faina.(foto 2)

Intr-o tigaie punem uleiul,luam bucatile de peste date prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit.(foto  3)

Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe un prosop de hartie (foto 4) pentru a se scurge de uleiul acumulat.

Servim cu salata si felii de lamaie!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

29.11.2010, 00:41

de post dar cu ouamerge pane si farasuper fain platou

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:01

farofias 1

17.02.2011, 17:42

...bine ma invit si eu dar vin si cu o (sau maimulte) bericici(scz romana a mea)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pangasius