File de peste pe pat de orez

de silvianart in Peste, 6 Ian 2017 | 3044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file peste cu carnea alba (200-250 gr.)
  • 2 linguri orez
  • 3-4 buchetele broccoli
  • 1 lingura smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita ulei masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • alune zdrobite
  • sare
  • piper
  • cubulete morcov si frunza marar pt. decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste pe pat de orez:

Ungem pestele cu ulei masline, saram, piperam, punem deasupra alunele si dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 min. la 130 grade C.
Orezul il fierbem, saram, si ii adaugam lingura de unt pentru cremozitate.
Oparim 2-3 minute broccoli, il scoatem sub jet de apa rece, il saram si stropim cu zeama de lamaie. Zdrobim catelul de usturoi, amestecam cu smantana.
Cubuletele de morcov le tragem putin la tigaie in ulei.
Se monteaza ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar