Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez

de Satisfyyourcravings in Peste, 2 Dec 2017 | 2030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 85 grame orez Basmati
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 chili
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 rosii
  • 1 vanata
  • 2 lingurita Paprika pudra
  • 80 grame tapenade din rosii
  • 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit egrefin)
  • 150 grame supa clara de legume (se poate obtine si din cub concentrat)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez:

Se preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius. Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, 12-15 minute.

Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Se indeparteaza semintele de la chili, se taie rondele, apoi se toaca rosiile si vanata in cuburi. 

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se gatesc ceapa, usturoiul si chili 2 minute, la foc mediu. Se adauga rosiile si otetul balsamic si se mai gatesc 2 minute. 

Se adauga vanata, paprika pudra si jumatate din cantitatea de tapenade si se gatesc 1 minut. Se adauga supa de legume, se acopera cu un capac si se lasa 10-12 minute, pana cand vanata s-a inmuiat. Se adauga sare si piper. 

Intre timp, se presara sare si piper pe bucatile de peste, se intorc bucatile si se ung cu restul de tapenade. Se gatesc in cuptor, 6-8 minute. 

Se servesc cu orez si ratatouille.

Daca ti-a placut reteta noastra "Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos rapid pentru saramura de peste