Fleica de porc coapta

de marianbobosea in Porc, 20 Dec 2019 | 4163 vizualizari

 

In cadrul concursului BUNATATI DE CRACIUN va prezint o reteta de fleica minunata. Dureaza putin mai mult prepararea ei ,dar va spun ca este un deliciu! Se topeste in gura nu alta. Sa trecem la prezentarea retetei.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fleica
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita pipe
  • 1 lingura coriandru
  • 4-6 boabe ienibahar
  • 5 catei de usturoi pisat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc coapta:

Pentru inceput se spala fleica, usuca in servetele de hartie prosop,se portioneaza.

Intr-un caston se amesteca toate condimentele+usturoiul ,mai putin ienibaharul.

Cu acest amestec de condimente se maseaza bine fleica.

Se ia folie alimentara, se pune fleica pe folie si se impacheteaza.

Se da la frigider pentru 24 de ore.

Dupa cele 24 de ore se transfera fleica pe hartie de copt punand in fiecare colt al pachetului cate o boaba de ienibahar ,se impacheteaza si se pune intr-o tava.Eu am folosit o un vas de yena.

Cat timp se  impacheteaza fleica se incinge la 150 grade.

Introduce tava in cuptor si las-o la temperatura de 150 grade pentru 10 minute,apoi micsoreaza temperatura la 80 grade pentru 4 ore.

Cand au trecut cele 4 ore scoate hartia de copt si mai lasa fleica in cuptor pentru 10 minute,sa se rumeneasca.

Scoate fleica din tava si las-o sa se raceasca.

Se consuma rece .

Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Fleica sa fie cat mai impanata.

2

Daca nu va plac aceste condimente puteti folosi condimentele agreate,dar nu garantez ca iese tot atat de frageda

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de soia