Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 8667 vizualizari

 

Flori de dovleac pane...sau hai sa zic ca am facut-o si pe asta...
Insa "nothing to die for", mai pe romaneste nu e cine stie ce. Usor amarui, se pot manca, insa eu ma asteptam la cu totul altceva. Noroc ca n-am cules mai multe.

 

INGREDIENTE

  • -flori de dovleac
  • -bucatele de cas/cascaval/mozarella
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovleac pane:

Preparare Flori de dovleac pane

Florile de dovleac se culeg dimineata cand sunt deschise. Nu va uitati ca ale mele sunt ofilite ca au facut cale lunga de la Botosani la Tirgu Mures.

Deci, se spala, se scoate pistilul,in interior se pun bucatele de mozarella (eu am pus cas proaspat), se strang capetele, se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si se prajesc in ulei incins. Eu am facut si cateva bucati de cas pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovleac pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume