Foi cu miere de albine si crema de vanilie

de diaconta in Prajituri, 27 Dec 2011 | 24790 vizualizari

COMENTARII (79)

diaconta 1

27.12.2011, 22:19

Mirela cred ca de-aia ma ingras si eu si eu gandeam ca mananc prea mult

gaby_duceag 1

28.12.2011, 11:53

alea 3 pentru mine le-ai taiat, no?

diaconta 1

28.12.2011, 12:08

pentru tine desigur am mai pus cateva,dar nu spunem sa auda toata lumea

Cris2711 1

29.12.2011, 19:36

io am auzit si io vreau acum trei bucatoaie

diaconta 1

29.12.2011, 19:38

Cris,sa stii ca ai un piculet de noroc asta pentru ca mi-esti draga am si pentru tine niste bucatoaie,doar ai vazut cate foi au fost daca nu ,mobilizez echipa si un doi mai facem

Cris2711 1

29.12.2011, 19:41

pana imi fac eu OK,Dia reteta este geniaaaaalaaaaa

diaconta 1

29.12.2011, 19:43

mai mult banala decat geniala

MyCookingLife 1

30.12.2011, 00:14

Foarte bine arata glazura ta - lucioasa, uniforma! S-a notat in retetar!

diaconta 1

30.12.2011, 19:18

Ramona,si mie mi-a placut glazura cand am vazut-o la Lavinia e lucioasa si se intareste exact cat trebuie,mai ales ca foile se inmoaie si glazura nu trebuie sa fie casanta

Bucataras Medi 1

30.12.2011, 20:30

ma inebunesti tu pe mine cu dulcegariile tale.

diaconta 1

30.12.2011, 20:45

Sorry,nu asta era intentia

marcela1979 1

01.01.2012, 23:23

La multi ani

hpopan 1

10.01.2012, 16:20

asa prajitura de miere nam vazut de cind sunt.. abia astept sa incerc reteta... multumesc mult!

diaconta 1

10.01.2012, 16:23

Hpopan,multumesc ti-o recomand cu drag, e minunata

mena29 1

10.01.2012, 17:55

Chiar ca arata super bine

diaconta 1

10.01.2012, 21:16

Mena
asa ar trebui sa fie,doar am facut echipa cu mama

Sim0na 1

07.02.2012, 20:15

Cred ca-i foarte buna! Am furat reteta! Pup

diaconta 1

07.02.2012, 21:32

Simona ma bucur ca-ti place
e o reteta excelenta,o facem de ani de zile
niciodata nu lipseste la sarbatori si nu numai
foile se inmoaie atat de frumos dupa ce se pune crema

VERONICA2607 1

10.03.2012, 09:39

super buna

Tuxedo 1

20.06.2013, 17:15

Ma apuc sa o fac!

diaconta 1

20.06.2013, 17:16

gabriela,foile astea se pastreaza asa de bine,intotdeauna le facem din timp si le umplem cu o zi inainte.Se inmoaie foarte bine de la crema.

Tuxedo 1

20.06.2013, 17:18

am vazut! initial am zis ca fac foile de la alba ca zapada, dar m-am razgandit, am vrut ceva deosebit! . Mersic!

diaconta 1

20.06.2013, 19:20

Pupici Gabriela
Astept sa vad daca ti-au placut

Tuxedo 1

21.06.2013, 15:45

Diaaaaaaaa!!!!!! vai daca ai stii cat de buna mi-a iesit! mama e in delir si eu la fel! foile astea sunt cele mai bune! am facut portie dubla si mi-au iesit 4 foi mari, sa zicem cat tava de aragaz, si am facut-o cu crema de lamaie si gem de mure, nu pot sa-ti spun cat de incantata sunt! de acum incolo numai p-astea le fac! te puuup mult de tot!

diaconta 1

21.06.2013, 15:56

Gabriela foarte mult ma bucur.
Mama le face la fiecare sarbatoare,sunt cele mai bune.
Parca mi le inchipui cu gem de mure .
Si noi facem 3 portii,adica 9 foi ca avem doua tavi mai mici,8 foi le umplem si una o mancam asa ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Trandafirul negru''