Foietaj cu bacon şi caşcaval

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 12018 vizualizari

 

Foarte potrivite pentru un aperitiv,mic dejun ori doar pentru o ronţăială.Se pregătesc foarte uşor şi dispar repejor din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj (400 g)
  • 12 felii bacon(prosciutto)
  • 50 g cascaval
  • Un ou pentru uns
  • Seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon şi caşcaval:

Aluatul de foietaj l-am lasat sa se dezghete.

Am razuit deasupra cascaval.

Am pus feliile de bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am taiat fâşii lungi aluatul,apoi am rasucit fâşiile ,dupa cum se vede în poza.

Am pus o hârtie de copt într-o tava,am asezat foietajul si apoi le-am pus la frigider.

Le-am lasat pâna a doua zi,pentru ca le-am pregatit la micul dejun,dar e suficient daca sunt lasate o ora la rece.

Le-am scos de la frigider,le-am uns cu ou batut,am presarat semninte de susan si le-am pus la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât si reci.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta