Foietaj cu dulceata

de Swanheart in Dulciuri, 17 Dec 2009 | 13595 vizualizari

 

Am facut niste saleuri cu susan, si Marius s-a tot plans ca el vrea si ceva dulce. Daca tot mi-a ramas aluat am facut, si a iesit bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat congelat
  • un galbenus
  • o lingura lapte
  • dulceata (eu am pus de zmeura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata:

Se decongeleaza aluatul, insa nu pana cand e foarte moale. Se taie in fasii, aproximand cam cat de mari sa fie bucatelele. Se pune dulceata pe jumatate de fasie, se impatura si apoi se taie in bucatele. Se unge deasupra cu un galbenus amestecat cu o lingura de lapte, si se da la cuptorul fierbinte, pana se rumenesc.

Sunt bune si se fac rapid, cand ai pofta de ceva dulce...

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

17.12.2009, 21:44

Michelle 1

17.12.2009, 23:30

pana_luminita 1

18.12.2009, 11:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi simple cu aroma de vanilie