Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 4713 vizualizari

 

Pentru ca 1 Mai a fost ziua mea de nastere,am decis sa ma bucur din plin de aceasta zi si sa fac ceea ce imi place mai mult,adica sa gatesc o mare parte din zi

In afara de alte bunatati am mai facut si aceste minunate foietaje cu ciuperci dar si unele cu pui si mozzarella.

 

INGREDIENTE

  • Am luat o caserola mica de ciuperci pe care le-am gatit in tigaie pe aragaz cu putin
  • usturoi,
  • vin alb,
  • sos soia,
  • fenicul si
  • nucsoara,apoi le-am introdus in aluatul foietaj si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci:

La cele cu pui, am procedat la fel numai ca aveam pulpele de pui deja gatite, le-am dezosat si am taiat carnea cubulete, am taiat si putina mozzarella, am umplut foietajul si l-am dat la cuptor.

Dupa ce am umplut toate foietajele le-am uns cu ou inainte de a le da la cuptor pentru a fi mai frumoase 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Anett 1

16.06.2013, 12:37

super!

iry-gabriela 1

16.06.2013, 14:43

aceste scumpete de scapa la greu cand ai ,,musafiri,, nepoftiti

babi5 1

26.06.2013, 16:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă din foietaj cu carne și praz