Foietaj in forma de bradut

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2016 | 4205 vizualizari

 

O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan
Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html

 

INGREDIENTE

  • 3 aluaturi foietaj
  • 1 conserva de ton de 160 g
  • 125 g de ricotta
  • 100 g sos de rosii cu basilic
  • cascaval ras 100 g
  • sare, piper, boia de ardei
  • seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj in forma de bradut:

Scurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.

TIPS-URI

1

va vor iesi 36-40 de braduti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele cu jumari